TNI CEN/TR 16862: 2017 (64 3092), Technická normalizačná informácia. Technológ zvárania plastov. Úlohy, zodpovednosti, vedomosti, zručnosti a kompetentnosť. - Tarcsi, Attila; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 16862: 2015
Tento dokument nahrádza anglickú verziu TNI CEN/TR 16862 z decembra 2015 v celom rozsahu
Spracovateľ: Výskumný ústav zváračský - Priemyselný inštitút SR, Bratislava, Ing. Attila Tarcsi. Technická komisia: TK 39 Plasty
Keywords: normy