STN EN ISO 3679: 2017 (65 6035), Stanovenie vzplanutia/nevzplanutia a bodu vzplanutia. Rýchla rovnovážna metóda v uzavretom tégliku (ISO 3679: 2015). - Sihelská, Milada; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3679: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 3679 z augusta 2015, ktorá od 1. 8. 2015 nahradila STN EN ISO 3679 z februára 2005 a STN EN ISO 3680 z februára 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Požiarnotechnický a expertízny ústav MV SR, Bratislava, Ing. Milada Sihelská. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Keywords: normy