STN EN 16263-2: 2017 (66 8304), Pyrotechnické výrobky. Iné pyrotechnické výrobky Časť 2 Požiadavky - Nemček, Daniel; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 105 Výbušniny na civilné použitie a pyrotechnické výrobky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16263-2: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 16263-2 z decembra 2015 v celom rozsahu
Spracovateľ: KONŠTRUKTA - Defence, a. s., Dubnica nad Váhom, Ing. Daniel Nemček. Technická komisia: TK 105 Výbušniny na civilné použitie a pyrotechnické výrobky
Keywords: normy