STN EN 13165 + A2: 2017 (72 7204), Tepelnoizolačné výrobky pre budovy. Prefabrikované výrobky z tuhej polyuretánovej peny (PU). Špecifikácia. - Pauliková, Anna; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 58 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13165: 2012 + A2: 2016
Táto norma nahrádza STN EN 13165 + A1 z decembra 2015 v celom rozsahu. STN EN 13165 + A1 z decembra 2015 sa môže súbežne s touto normou používať do 31. 3. 2018
Spracovateľ: Technický a skúšobný ústav stavebný, n. o., Bratislava, Ing. Anna Pauliková. Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Keywords: normy