STN EN 14303: 2017 (72 7239), Tepelnoizolačné výrobky pre technické zariadenia budov a priemyselné inštalácie. Prefabrikované výrobky z minerálnej vlny (MW). Špecifikácia. - Pauliková, Anna; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 58 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14303: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 14303 z júla 2016, ktorá od 1. 7. 2016 nahradila STN EN 14303 + A1 z júla 2013 v celom rozsahu. STN EN 14303 + A1 z júla 2013 sa môže súbežne s touto normou používať do 30. 9. 2017
Spracovateľ: Technický a skúšobný ústav stavebný, n. o., Bratislava, Ing. Anna Pauliková. Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Keywords: normy