STN EN 937: 2017 (75 8403), Chemikálie používané pri úprave vody na pitnú vodu. Chlór. (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 937: 2016