STN EN 937: 2017 (75 8403), Chemikálie používané pri úprave vody na pitnú vodu. Chlór. - Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 937: 2016
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 937 z októbra 2016, ktorá od 1. 10. 2016 nahradila STN EN 937 z januára 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky. Technická komisia: TK 1 Vodovody a kanalizácie, TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy