STN EN 15768: 2017 (75 8735), Vplyv materiálov na pitnú vodu. Identifikácia organických látok vylúhovateľných vodou metódou GC-MS. - Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15768: 2015