STN EN 15768: 2017 (75 8735), Vplyv materiálov na pitnú vodu. Identifikácia organických látok vylúhovateľných vodou metódou GC-MS. - Borovská, Daša; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15768: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15768 z augusta 2015 v celom rozsahu
Spracovateľ: Mgr. Daša Borovská, Bratislava. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody, TK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy