STN EN 12966: 2017 (73 7040), Zvislé dopravné značky. Dopravné značky s premennými symbolmi - Hovorková, Katarína (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12966: 2014