STN EN 55015/A1: 2017 (33 4215), Medze a metódy merania charakteristík rádiového rušenia zariadení elektrického osvetlenia a podobných zariadení. Zmena A1. - Kotoč, Július; Poliaková, Elena (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto zmena A1 STN EN 55015: 2014 je slovenskou verziou európskej normy EN 55015: 2013/A1: 2015