STN EN 55015/A1: 2017 (33 4215), Medze a metódy merania charakteristík rádiového rušenia zariadení elektrického osvetlenia a podobných zariadení. Zmena A1. - Kotoč, Július; Poliaková, Elena; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 34 Elektromagnetická kompatibilita (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto zmena A1 STN EN 55015: 2014 je slovenskou verziou európskej normy EN 55015: 2013/A1: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 55015/A1 z októbra 2015 v celom rozsahu
Spracovateľ: Výskumný ústav spojov, n. o., Banská Bystrica, Ing. Július Kotoč, Ing. Elena Poliaková. Technická komisia: TK 34 Elektromagnetická kompatibilita
Keywords: normy