STN EN 60335-2-58/A12: 2017 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-58 Osobitné požiadavky na komerčné elektrické umývacie stroje. Zmena A12 - Pobjecký, Ivan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto zmena A12 STN EN 60335-2-58: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-58: 2005/A12: 2016