STN EN 60335-2-58/A12: 2017 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-58 Osobitné požiadavky na komerčné elektrické umývacie stroje. Zmena A12 - Pobjecký, Ivan; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto zmena A12 STN EN 60335-2-58: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-58: 2005/A12: 2016
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60335-2-58/A12 z augusta 2016 v celom rozsahu
Spracovateľ: MIND Piešťany, Ing. Ivan Pobjecký, CSc. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy