STN EN 60335-2-89/A1: 2017 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-89 Osobitné požiadavky na komerčné chladiace spotrebiče so zabudovanou alebo oddelenou kondenzačnou jednotkou alebo motorkompresorom. Zmena A1 - Vámošiová, Iveta; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto zmena A1 STN EN 60335-2-89: 2010 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-89: 2010/A1: 2016
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60335-2-89/A1 z augusta 2016 v celom rozsahu
Spracovateľ: INKO Prešov, Ing. Iveta Vámošiová, Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy