STN ISO 611: 2004 (30 0035), Cestné vozidlá. Brzdenie vozidiel a ich prívesov. Terminológia. - Močko, Ľubomír; Hrivnáková, Helena; Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 611: 2003