STN ISO 611: 2004 (30 0035), Cestné vozidlá. Brzdenie vozidiel a ich prívesov. Terminológia. - Močko, Ľubomír; Hrivnáková, Helena; Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 33 Cestné vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 611: 2003
Táto norma nahrádza STN ISO 611 z novembra 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: MIKONA-INFO, Ľubomír Močko, Helena Hrivnáková, Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 33 Cestné vozidlá
Keywords: normy