STN ISO 6726: 1998 (30 0037), Mopedy a motocykle s dvoma kolesami. Hmotnosti. Názvoslovie. - Holoda, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 6726: 1988