STN ISO 6726: 1998 (30 0037), Mopedy a motocykle s dvoma kolesami. Hmotnosti. Názvoslovie. - Holoda, Jozef; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 33 Cestné vozidlá (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 6726: 1988
Táto norma nahrádza STN 30 0037 z 20. 3. 1984 v celom rozsahu
Spracovateľ: Mikona Zvolen, Ing. Jozef Holoda. Technická normalizačná komisia: TNK 33 Cestné vozidlá
Keywords: normy