STN EN 12195-2: 2003 (30 0080), Súpravy na upevňovanie bremien na cestných vozidlách. Bezpečnosť Časť 2 Viazacie popruhy vyrobené z chemických vlákien - Juhás, Pavol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12195-2: 2000
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 12195-2 z decembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: JaS, s. r. o., Bratislava, prof. Ing. Pavol Juhás, DrSc.
Keywords: normy