STN ISO 4030: 1996 (30 0172), Cestné vozidlá. Identifikačné číslo vozidla (VIN). Umiestnenie a upevnenie. - Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 4030: 1983