STN ISO 4030: 1996 (30 0172), Cestné vozidlá. Identifikačné číslo vozidla (VIN). Umiestnenie a upevnenie. - Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 33 Cestné vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 4030: 1983
Táto norma nahrádza STN 30 0172 zo 4. 7. 1985
Spracovateľ: Výskumno-vývojový ústav strojov a mechanizmov, a. s., Zvolen, Jaroslav Volčko. Technická normalizačná komisia: TNK 33 Cestné vozidlá
Keywords: normy