STN EN 13878: 2004 (30 0210), Obytné vozidlá. Termíny a definície. - Močko, Ľubomír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 33 Cestné vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13878: 2003
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 13878 z augusta 2003 a STN EN 27418 z decembra 1996 v celom rozsahu
Spracovateľ: MIKONA-INFO Zvolen, Ing. Ľubomír Močko. Technická komisia: TK 33 Cestné vozidlá
Keywords: normy