STN EN 1929-1: 2001 (30 0372), Nákupné vozíky Časť 1 Požiadavky a skúšanie nákupných vozíkov so zariadením na prepravu detí alebo bez neho - Holoda, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1929-1: 1998