STN EN 1929-1: 2001 (30 0372), Nákupné vozíky Časť 1 Požiadavky a skúšanie nákupných vozíkov so zariadením na prepravu detí alebo bez neho - Holoda, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 23 Stavebné a zemné stroje a motorové vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1929-1: 1998
Spracovateľ: MIKONA Zvolen, Ing. Jozef Holoda. Technická normalizačná komisia: TNK 23 Stavebné a zemné stroje a motorové vozíky
Keywords: normy