STN ISO 3463: 1999 (30 0417), Poľnohospodárske a lesnícke kolesové traktory. Ochranné konštrukcie. Skúška dynamickým zaťažovaním a prevádzkové podmienky. - Šimek, Felix (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 3463: 1989