STN ISO 3965: 1993 (30 0425), Zemědělské kolové traktory. Nejvyšší rychlosti. Metoda měření. - Petr, Oldřich; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 3965: 1990
Spracovateľ: Státní zkušebna zemědělských, potravinářských a lesnických strojů, Praha, Ing. Oldřich Petr.
Keywords: normy