STN ISO 4252: 1996 (30 0427), Poľnohospodárske traktory. Pracovné miesto operátora, nástup a výstup. Rozmery. - Sitár, Igor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 4252: 1992