STN ISO 4252: 1996 (30 0427), Poľnohospodárske traktory. Pracovné miesto operátora, nástup a výstup. Rozmery. - Sitár, Igor; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 4252: 1992
Spracovateľ: ZŤS, Výskumno-vývojový ústav, a. s., Martin, Ing. Igor Sitár. Technická normalizačná komisia: TNK 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje
Keywords: normy