STN ISO 8935: 1992 (30 0429), Zemědělské a lesnické traktory. Montážní body a otvory pro ovládače přípojných zařízení. - Ryšavá, Helena (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 8935: 1990