STN ISO 8935: 1992 (30 0429), Zemědělské a lesnické traktory. Montážní body a otvory pro ovládače přípojných zařízení. - Ryšavá, Helena; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 8935: 1990
Spracovateľ: Zetor, Výskumný ústav traktorů, Brno, Ing. Helena Ryšavá.
Keywords: normy