STN ISO 10448: 2000 [neplatná] (30 0432), Poľnohospodárske traktory. Hydraulický tlak pre prídavné zariadenia. - Sitár, Igor; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 25 Lesnícke a poľnohospodárske stroje (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 10448: 1994
Norma je neplatná od 1. 7. 2022
Spracovateľ: ZŤS, Výskumno-vývojový ústav, a. s., Martin, Ing. Igor Sitár. Technická normalizačná komisia: TNK 25 Lesnícke a poľnohospodárske stroje
Keywords: normy