STN ISO 789-1: 1995 (30 0441), Poľnohospodárske traktory. Skúšobné metódy : Časť 1 Skúšky výkonu na vývodovom hriadeli - Ryšavá, Helena (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 789-1: 1990