STN ISO 789-1: 1995 (30 0441), Poľnohospodárske traktory. Skúšobné metódy : Časť 1 Skúšky výkonu na vývodovom hriadeli - Ryšavá, Helena; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 789-1: 1990
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku
Spracovateľ: Zetor, Výskumný ústav traktorů, Brno, Ing. Helena Ryšavá.
Keywords: normy