STN ISO 789-6: 1993 (30 0446), Zemědělské traktory. Zkušební metody Časť 6 Téžiště - Ryšavá, Helena; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 789-6: 1982
Spracovateľ: Zetor, Výzkumný ústav traktorů, Brno, Ing. Helena Ryšavá.
Keywords: normy