STN ISO 789-7: 2001 (30 0447), Poľnohospodárske traktory. Skúšobné metódy Časť 7 Výkon na hnacej náprave - Semetko, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 789-7: 1991