STN ISO 789-7: 2001 (30 0447), Poľnohospodárske traktory. Skúšobné metódy Časť 7 Výkon na hnacej náprave - Semetko, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 789-7: 1991
Spracovateľ: Vysoká škola poľnohospodárska v Nitre, doc. Ing. Jozef Semetko, DrSc. Technická normalizačná komisia: TNK 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje
Keywords: normy