STN ISO 789-8: 2002 (30 0448), Poľnohospodárske traktory. Skúšobné metódy Časť 8 Čistič vzduchu motora - Ondzik, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma obsahuje ISO 789-8: 1991