STN ISO 789-9: 1993 (30 0449), Zemědělské traktory. Zkušební metody Časť 9 Zkoušky výkonu na výkyvnem táhle - Schuster, Walter; Federální úřad pro normalizaci a měření (Bratislava, Slovensko) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 789-9: 1990
Spracovateľ: Zetor, Výskumný ústav traktorů, Brno, Walter Schuster.
Keywords: normy