STN ISO 1585: 1998 (30 0501), Cestné vozidlá. Metóda skúšania motora. Čistý výkon. - Holoda, Jozef; Paučová, Antónia (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 1585: 1992