STN ISO 4106: 1998 (30 0502), Cestné vozidlá. Motocykle. Metóda skúšania motora. Čistý výkon. - Holoda, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 4106: 1993