STN ISO 4164: 1998 (30 0503), Cestné vozidlá. Mopedy. Metóda skúšania motora. Čistý výkon. - Holoda, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 4164: 1978