STN ISO 4164: 1998 (30 0503), Cestné vozidlá. Mopedy. Metóda skúšania motora. Čistý výkon. - Holoda, Jozef; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 33 Cestné vozidlá (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 4164: 1978
Spracovateľ: Mikona Zvolen, Ing. Jozef Holoda. Technická normalizačná komisia: TNK 33 Cestné vozidlá
Keywords: normy