STN ISO 7860: 2004 (30 0511), Motocykle. Metóda merania spotreby paliva. - Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 33 Cestné vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 7860: 1995
Táto norma nahrádza STN ISO 7860 z 1. 9. 1995 v celom rozsahu
Spracovateľ: MIKONA-INFO, Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 33 Cestné vozidlá
Keywords: normy