STN ISO 3468: 1995 (30 0541), Osobné automobily. Odmrazovacie systémy čelného skla. Skúšobná metóda. - Zeman, Libor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 3468: 1989