STN ISO 3469: 1995 (30 0543), Osobné automobily. Ostrekovacie systémy čelného skla. Skúšobná metóda. - Zeman, Libor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 3469: 1989