STN ISO 3469: 1995 (30 0543), Osobné automobily. Ostrekovacie systémy čelného skla. Skúšobná metóda. - Zeman, Libor; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 3469: 1989
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku
Spracovateľ: Ústav pro výzkum motorových vozidel, Praha, Libor Zeman.
Keywords: normy