STN EN 29367-2: 2000 (30 0903), Viazacie a upevňovacie prostriedky na cestné vozidlá pri námornej preprave vozidiel. Všeobecné požiadavky Časť 2 Návesy (ISO 9367-2: 1994) - Sekerešová, Svetlana; Chlebničanová, Anna; Volčko, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 29367-2: 1994