STN ISO 4038: 2004 (30 3532), Cestné vozidlá. Hydraulické brzdové systémy. Rúrky, otvory so závitom, skrutkové prípojky a hadicové koncovky. - Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 4038: 1996