STN EN 13611: 2017 (06 1821), Bezpečnostné a ovládacie zariadenia horákov a spotrebičov na plynné alebo kvapalné palivá. Všeobecné požiadavky. - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13611: 2015 vrátane opravy EN 13611: 2015/AC: 2016